15. 7. 2013

Den první: Vysvětlení / Day first: Explanation

Ahoj všichni,

vítám vás na mém blogspotu. Mnozí z nás mě znají jako Unicorn. ze stránky stayweird s doménou blog.cz. Vím, že jsem nedávno ukončila svou aktivitu na osobním blogu, ale řekněme, že tohle bude něco jiného. Mnoho z vás si píše deníčkovské příspěvky za účelem si je v dospělosti přečíst a zasmát se nad nimi, co jste dělali a jak jste se měli. Já si budu psát své deníčky, abych kontrolovala svůj život. Obvykle jsem si všechny věty typu: „Co budu dělat zítra?“, psala do deníčku, ale to bylo příliš vyčerpávající pro mou propisku a tak jsem se rozhodla založit si takzvaný „plánovací blog“.

Můžete se těšit na poznávání mého života, svědomí i vědomí a možná zde přibude nějaké video. Tohle je jen oznamující článek o tom k čemu blog vlastně slouží. Těšte se na další článek, jeden z těch, které tu budete potkávat každý den.

Hi everyone,

welcome to my blogspot. A lot of you knows me like a Unicorn. from blog stayweird with domain blog.cz. I know, that recently I finished my activity on my personal blog, but let's say, that this going to be something new. You are writing personal articles. And the purpose? You'll read your articles when you get older. You'll laugh over them. Over what you did, how you behaved. I'm going to write my articles for control of my life. Usually I was writing to my diary all of my sentence type: "What will I do tomorrow?". But that was so exhausting for my pencil so I've decided for establish so-called "planning blog".

You can enjoy something from my life, conscience and knowledge, maybe even I do some video for you guys. This is just an article about the purpose of this blog. Be ready for another article, one of those that you'll see here often.
Categories:

1 komentář: